top of page
  • Obrázek autoraKuboj

DOKONČIL JSEM KUNGSLEDEN!

Včera chvilku po 14 hod jsem DOKONČIL Kungsleden a tím i svoji velkou cestu. Ušel jsem 484 km ve 22 dnech (ve videu to říkám špatně 😄). Hned po příchodu jsem už nebyl schopnej nic napsat, posledních 8 km jsem běžel, chtěl jsem tam nechat všechno. Poté jsem směřoval k liquor storu si koupit láhev vína a 3 plzničky a následně ještě do pizzerie to oslavit s klukama, kteří to dokončili stejně jako já.


Kdybych to mě celé nějak shrnout, tak určitě musím přiznat, že prvních 6 dní bylo dost fyzicky i psychicky náročných. Musel jsem si zvyknout na to, že jsem sám a také na to, že musím chodit. Od té poslední krize, jak jsem tady psal, jsem se měl jenom krásně, bavilo mě to víc a víc a užíval jsem si to naplno! Několik dní mi mrazilo v zádech z tý krásy, z tý přírody a z toho pocitu, který člověk na Kungsleden má. Potkal jsem spoustu skvělých lidí a nasbíral hodně cenných zkušeností. Mám teď zážitky, na které budu mile rád vzpomínat. 😊 Psychicky se cítím jak znovuzrozený a dnes vyrážím směr domov. Další fotky z posledních dní také ještě přidám.


PS: Mám domluvenou přednášku o této cestě v městské knihovně v Praze někdy v polovině října, takže kdo budete chtít přijít, tak jste vřele vítáni. Později ještě upřesním.Děkuji všem, kteří jste mi drželi palce.







Kuboj 😊

226 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

SVOBODA.

bottom of page