top of page
  • Obrázek autoraKuboj

HRP DEN 23.

(10 km; ↑ 710 m, ↓ 252 m; celkem 388,2 km) La Besurta → Valle de Remuñe


MOJE PRVNÍ KRIZOVKA


Budík ve 4 ráno byl velice krušnej. Nejen, že jsem se nevyspal protože celou noc byl okolo našeho party stanu hluk, ale ještě k tomu mě fest bolelo břicho. Ve 4:30 nám jel autobus a ve 4:22 se moje už tak dost prázdný střeva rozhodly, že bez vyprázdnění mě do busu prostě nepustěj. Dobíhám autobus ve chvíli, kdy přijíždí a už do sebe cpu ercefuryl. Je tma, autobus to valí do kopců a já si říkám, že dneska na tom trailu asi chcípnu. Po příjezdu zpátky na La Besurtu, kde jsme předevčím ráno končili, vytahujem musli s mlíkem a pod přístřeškem snídáme. Snídaně nás moc neoživila a tak vytahujem peří a každej z nás obsadí jeden stůl, na kterej si lehnem. Nakonec spíme až do 8:30 a pak mě to prožene zase. Vyrážíme až v 9 a moje tělo bylo naprosto bez energie. Jen jsem na rovince předhazoval nohy přes sebe a doufal jsem, že se nerozsypu jako domeček z karet.


Ještě k tomu mám batoh nacpanej pětidenním jídlem a byl tak strašně těžkej! Takhle těžkej batoh jsem měl naposledy za mlada, ještě přes počátkem mýho ultralight letopočtu. Po třech kilometrech u Llanos de Hospital už nemůžu dál. Padám do stínu a dál prostě nemůžu, je mi strašně zle, ale blejt se mi nechce. V těhlech situacích vždy volám nejlepší ženě, která mi dala život, potupně se kaju, že se mi to děje zase a prosím o radu. Piju kolu, dávám další ercefuryl a usínám na pár hodin. Odpoledne do sebe dostanu kus bagety a odbelhám se o pár set metrů dál. Znova usínám. Fiki a Norča jsou celou dobu strašně hodný, čekaj a doufaj, že budem snad vůbec schopný vyrazit. V 17 hod zkoušíme vyrazit a docela to jde. Je to do kopce, tělo jede z rezervy, ale prostě už tak strašně chci jít. Nádherným údolím Valle de Remuñe podél vodního toku vystoupáme ještě 710 m na 7 kilometrech a ve 20 hod bivakujem.


Je mi líp. Konečně! Nevím, čím to bylo tentokrát, pravděpodobně úpal a vyčerpání, ale už to zažívat nechci. Prosím, ať se dobře vyspím, zítra nás čeká taková krása a já si ji chci naplno užít.


Randálům zdar! Kuboj Marmoťák . . . #hrp #hauteroutepyrenees #pyrenees #hrpultimatecrown2022












19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page